Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne ekipe

Sve najveće medijske zvijezde iz Bruxellesa izvještavale o Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O potpisivanju pristupnog ugovora osim domaćih medija izvještavale su i svjetske novinarske zvijezde.

Brojne medijske ekipe iz cijeloga svijeta popratile su potpisivanje pristupnog ugovora Hrvatske, uz problematiku summita Europske unije u Bruxellesu. U press dvorani na velikim ekranima ispisana je na svim svjetskim jezicima poruka dobrodošlice Hrvatskoj, a vrti se i prigodan pozdravni video spot.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu

>> Austrijski mediji o ulasku u EU: Hrvatska se vraća kući!

>> Srbijanski mediji o hrvatskom potpisivanju ugovora

Nova TV izvještavala je uz bok priznatih svjetskih medija. CNN je u Bruxelles poslao jednu od svojih zvijezda - Richarda Questa. Za britanski The Guardian izvještavao je Ian Treynor.

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka tehničke Vlade Jadranka Kosor danas su u Bruxellesu potpisali Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, a Hrvatska će punopravna članica postati 1. srpnja 2013. U međuvremenu će imati status promatrača, a umjesto kandidatskog statusa dobit će status pristupajuće zemlje Unije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene