Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali više od 2 milijuna kuna

Supružnici optuženi na 25 godina zatvora zbog ubojstva roditelja koje su zakopali u dvorištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supružnici koji su počinili ubojstvo provest će u zatvoru najmanje 25 godina.

Susan Edwards i njezin suprug Christopher Edwards osuđeni su na odsluživanje kazne zatvora u trajanju od 25 godina, nakon što ih je sud osudio za zločin ubojstva.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Optuženi su za ubojstvo Suzaninih roditelja, Williama i Patricie Wycherley, koje su potom zakopali u dvorištu kuće u Mansfieldu u Nottinghamshireu, Britanija, još 1998. godine.

Tinejdžerka od neznanca zatražila: Ubij cijelu moju obitelj!

Supružnici Edwards živjeli su u kući zajedno s roditeljima 56-godišnje Susan. Nakon ubojstva, Susan je sa svojim suprugom, 57-godišnjim Christopherom ukrala sav novac njezinih roditelja s njihovih bankovnih računa. Procjenjuje se kako se radi o iznosu većem od 245.000 funti, oko 2.300,000 kuna.

Susjede i rodbinu su punih 5 godina uvjeravali kako su roditelji još uvijek živi, umjesto njih su potpisivali dokumente, primali njihove mirovine te vodili bankovne račune. Supružnici koji su počinili ubojstvo provest će u zatvoru najmanje 25 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene