Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znala s kim se dopisuje

Tinejdžerka od neznanca zatražila: Ubij cijelu moju obitelj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijedlog je iznijela na Facebook profilu korisnika Tre Elis, za kojeg je vjerovala kako je to mladić koji bi joj mogao pomoći u njezinom naumu.

Devetnaestogodišnja Marissa Williams iz Alabame uhićena je zbog sumnji da je pokušala organizirati ubojstvo članova svoje obitelji. Prijedlog je iznijela na Facebook profilu korisnika Tre Elis, za kojeg je vjerovala kako je to mladić koji bi joj mogao pomoći u njezinom naumu.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Pronađeni ostaci 'riječnog čudovišta' koje ubija ljude?!

No, ispostavilo se kako je mladić Tre bila zapravo njetina teta koja je otvorila lažni profil na ovoj društvenoj mreži, piše NY Daily Mail.

Marissa je svoju tetu blokirala na Facebooku, a zabrinuta za svoju nećakinju, teta je napravila lažan profil u želji da pomogne nećakinji te joj pokaže kakve opasnosti vrebaju s interneta. Ubrzo je shvatila kako je ta zaštita, koju je namijenijla nećakinji, zapravo potrebna njoj samoj.

Nesvjesna da razgovara sa svojom tetom s kojom dijeli krov nad glavom, tinejdžerka Marissa je Treu napisala kako želi da joj pomogne. Izložila mu je plan koji je uključivao njezinu otmicu, nakon koje bi, kako ga je tražila, on ubio njezinu čitavu obitelj, uključujući i psa.

FOTO Šok iz tvornice tjestenine: Radnici hodaju i spavaju na rezancima!

Predložila mu je da dođe kod nje u kuću, da će se napiti i seksati, a zatražila je od njega da joj plati i bon za telefon od 50 dolara.

Iako tetka najprije nije htjela uključivati policiju u cijeli slučaj, kada je Marissa u detalje objasnila Treiu kako da uđe u sobu njezine tetke, shvatila je da mora nešto poduzeti.

Na poslijetku je 19-godišnjakinja uhićena, a u policijskoj se postaji ispričala te kazala kako je sve to napisala, no zapravo ništa od toga nije mislila učiniti. Puštena na slobodu uz jamčevinu od 30.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene