Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gadan razvod

Suprugu ostavio preko Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povrijeđeni suprug 35-godišnje Britanke Emme Brady razvod od nje je objavio na svom profilu na Facebooku iako njoj, kako ona tvrdi, nije nikada rekao da ga želi.

Da je njezin brak gotovo, Emma Brady saznala je od prijateljice koja ju je nazvala na posao i pokušala je utješiti, jer je poruku na Facebooku pročitala prije ostavljene supruge. 'Gotov je brak Neila i Emme Brady', pisalo je u poruci koju je Emmina prijateljca pročitala preko telefona, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina

Majka jednog djeteta suočila se s još poniženja kada su drugi korisnici počeli dodavati komentare. Jedna je osoba iz Kanade napisala: 'I bolje ti je bez nje.' 'Otvorila sam svoj profil na Facbooku jer su kolegice s posla rekle da je to zabavno. Za razvod sam saznala kada me nazvao prijateljica. Mi smo kao svaki drugi par, imali smo svoje uspone i padove, ali sam bila sigurna da su stvari dobro', rekla je Emma.

'Njezino je ponašanje nerazumno. Govorim joj već godinama da želim razvod', rekao je Neil. Emma tvrdi da nije imala pojma da je njezin suprug želio razvod nakon šest godina braka. 'Saznala sam za razvod kada me nazvala prijateljica i pitala me jesam li dobro zbog onoga što je Neil objavio na Facebooku. Bila sam šokirana. Poslije toga su me zvali ljudi s kojima se nisam čula godinama kako bi me utješili', ispričala je Emma te dodala kako se s Neilom suočila kada je s posla došla kući, objavio je Daily Mail.

‘Pitala sam Neila ima li mi što reći, a on je jednostavno rekao: Ne. Ponašao se kao da je sve bilo dobro pa smo nastavili kao da je sve normalno.’ Neil se uskoro odselio i trenutačno živi sa svojom majkom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene