Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga Bosiljka na sudu:

Supruga: Mladić je mrtav, inače bi nam se javio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga haškog optuženika Ratka Mladića, Bosiljka Mladić je izjavila da je njen suprug najvjerojatnije mrtav, jer bi u suprotnom'našao način da se javi obitelji'.

On (Ratko Mladić) je imao tri moždana udara. To nije smjelo da se kaže i bila mu je potrebna velika njega. da je živ, našao bi način da nam se javi', rekla je gospođa Mladić kako prenosi Press na suđenju na kome je optužena za nedozvokljeno držanje oružja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

>> Mislili da je tamo: Pretražena vikendica Ratka Mladića

Navela je da je postupak da se Ratko Mladić proglasi mrtvim pokrenula da bi se završilo maltretiranje, a ne zbog ostavinskog postupka. Bosiljka je navela da sa suprugom nije u kontaktu posljednjih 10 godina, od kada je napustio kuću u beogradskom naselju Banovo brdo, odnosno od travnja 2001. godine poslije uhićenja Slobodana Miloševića.

Mladićeva supruga nije osporavala da je u njenoj spavaćoj sobi pronađeno oružje, ali je navela da nije znala što se u ormaru nalazi, piše Press. 'Ratko je rekao: ovo su moje stvari i ne dirajte mi to', rekla je i navela da je prilikom pretresa otvorili ormar i da je sve bilo puno prašine te da ništa nije dirano.

Prilikom pretresa krajem 2008. otkriveni su pištolj 'heckler & koch' kalibra devet milimietara, četiri revolvera 'zastava', pištolj 'zastava', lovačka puška 'zastava' i gotovo 1.000 metaka raznih kalibara.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene