Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Michelle Bolsonaro

On ozdravio, ona se zarazila: Supruga brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara pozitivna na koronavirus

Jair Bolsonaro (Foto: Dnevnik.hr)
Jair Bolsonaro (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Iz predsjedništva Brazila objavljeno je kako je supruga predsjednika Jaira Bolsonara zaražena koronavirusom i to svega dan nakon što je on objavio da je zdrav. Osim nje, zaražen je i peti ministar u aktualnom sazivu vlade.

Supruga brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara testirana je i pozitivna na koronavirus. Objavilo je to predsjedništvo nekoliko dana nakon što se predsjednik oporavio od zaraze. "Prva dama je pozitivna na Covid-19", objavio je ured predsjednika i dodao da je ona dobro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ima više od 30 mutacija Zabrinjavajuća nova varijanta koronavirusa: Oprezni znanstvenici pozorno prate situaciju Ilustracija u tjedan dana Objavljeni novi podaci: Raste broj zaraženih koronavirusom

Jair Bolsonaro, koji ima 65 godina i probleme sa srcem, objavio je sedmoga srpnja da se zarazio koronavirusom, koji je do tada nazivao malom gripom, ali koja je usmrtila gotovo sto tisuća osoba u Brazilu.

Michelle Bolsonaro, njegova 27 godina mlađa supruga je četiri dana kasnije rekla da je negativna. Predsjednik je bio u karanteni u službenoj rezidenciji u Braziliji. U četvrtak je prvi puta u tri tjedna otputovao izvan glavnog grada, u državu Piaui.

U četvrtak je također objavljeno da je zaražen peti ministar njegove vlade zadužen za znanost i tehnologiju Marcos Pontes. Brazil je druga zemlja na svijetu iza Sjedinjenih Država po smrtnosti od koronavirusa. U zemlji već ima više od 2,5 milijuna zaraženih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene