Obavijesti Video Pretražite Navigacija
epidemiju ne shvaća ozbiljno

Predsjednik Brazila Jair Bolsonaro pozitivan je na koronavirus

Brazilski predsjednik u više navrata je pokazao da koronavirus ne shvaća ozbiljno te odbija ispravno nositi masku iako mu je sud naredio da je mora imati. Rezultati testa kojeg je napravio u ponedjeljak pokazali su da je pozitivan na koronavirus.

Predsjednik Brazila Jair Bolsonaro, objavio je da je pozitivan na koronavirus. Testirao se nakon što su brazilski mediji objavili kako ima simptome bolesti, a u više navrata je pokazao kako epidemiju ne shvaća ozbiljno iako je Brazil s 1,6 milijuna zaraženih i 65 tisuća mrtvih drugi u svijetu po zahvaćenosti koronavirusom, nakon Sjedinjenih Država.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odmah iza SAD-a Vlada se dugo opirala mjerama i cijepljenju: Na drugom su mjestu po broju smrti u pandemiji Slika nije dostupna Drugi u svijetu po smrtnosti Planiraju novu mjeru: Cijepljeni više neće morati nositi maske

Bolsonaro je prije tri dana bio na proslavi američkog Dana nezavisnosti u veleposlanstvu SAD-a na kojoj su bili i članovi vlade poput ministra vanjskih poslova Ernesta Araúja i ministra obrane Fernanda Azeveda, javlja The Guardian.

Brazilski predsjednik često ide na okupljanja s većim brojem ljudi, a masku ne nosi ili je pak nosi neispravno iako mu je sud naredio da je mora imati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene