Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti napad u mjesec dana

Tigar ubio drvosječu i njegovog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumatranski tigar, ugrožena životinjska vrsta, ubio je na zapadu Indonezije dvojicu drvosječa, a riječ je o četvrtom smrtonosnom napadu u posljednih mjesec dana na istom području.

Dvojicu ilegalnih drvosječa, oca i njegovog 18-godišnjeg sina tigar je napao u zaštićenoj šumi u pokrajini Jambi dok su spavali u improviziranoj kolibi.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik

Na istom su području od kraja siječnja zabilježena tri slična smrtonosna napada. Sumatranski tigar najugroženija je vrsta tigra. Indonezijsko ministarstvo šumarstva procjenjuje da ih je u divljini ostalo svega 250.

Sumatranski tigar je podvrsta tigra koja živi jedino na indonezijskom otoku Sumatra. Najmanji je od svih tigrova. Mužjaci su u prosjeku dugi oko 2,40 metra i teški 120 kilograma, a ženke su duge oko 2,10 metara i teške oko 90 kilograma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene