Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na događaje po kojima će biti upamćen tjedan iza nas podsjetila je Ivana Pezo Moskaljov.


Hrvatska nikako na zelenu granu sa Slovencima. Pred Europskom komisijom kojoj je Slovenija tužila Hrvatsku, dvije su države argumentirale svoje viđenje spora o arbitraži i čeka se konačan stav. Tko će na kraju platiti ceh, ribari u Savudriji ne znaju. S druge strane, kazne za svaku izlovljenu ribu se gomilaju.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje: Hrvatska politika u Kninu je nakon 25 godina konačno okrenula novi list Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) "Na teškoj i traumatičnoj temi kojom se sada nabacuju političari su pali na ispitu. I kao društvo vratili nas daleko unazad"

Sve je napetije u odnosima Hrvatske i Srbije. Ivica Dačić sada uvjerava da će poslati Zagrebu popis žrtava, ne samo logora u Jasenovcu. I tu ne staje, već Hrvatima predbacuje i savezništvo s Hitlerom. Premijer Plenković odbacuje takve tvrde i poručuje: "Odbacujemo negativnu retoriku, koja je skandalozna i dolazi od ministra vanjskih poslova, poznat kao neuspješni šlager pjevač i na takve izjave se ne želimo osvrtati".

Cijeli Pregled tjedna možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr