Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očevid u tijeku

Užas u Italiji! Sudarila se dva vlaka, najmanje 17 ozlijeđenih

Sudar vlakova u Italiji
Sudar vlakova u Italiji Foto: AFP PHOTO / VIGILI DEL FUOCO / HANDOUT
U sudaru dvaju vlakova u Italiji lakše je ozlijeđeno 17 osoba. Vlakovi su se sudarili pri maloj brzini te nisu iskočili iz tračnica, nastala je materijalna šteta s prednje strane vlakova.

Najmanje je 17 ozlijeđenih u sudaru dvaju vlakova na talijanskoj željezničkoj pruzi Bologna-Rimini u području Faenze između Castelbolognesea i Forlija.

Prema prvim informacijama nitko nije teže ozlijeđen. Promet je na tom dijelu obustavljen, a sudarili su se regionalni vlak i Freccia Rossa, javlja talijanski Corriere di Bologna.

 

 

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 20:20, a vlakovi su se sudarili pri maloj brzini. Uzrok sudara još nije poznat, na mjesto nesreće intervenirala su vozila hitne pomoći te vatrogasci.

Pročitajte i ovo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova O povratku MVEP se oglasio o plaćanju troškova BBB-ovaca

Prema fotografijama s mjesta događaja, vlakovi nisu sletjeli s tračnica, oštećeni su njihovi prednji dijelovi.

 

 

"Ozlijeđeni su srećom dobro i nitko nije pretrpio teže posljedice. Udar je bio relativno slab", komentirao je gradonačelnik Faenze Massimo Isola.

Pročitajte i ovo Pada cijena šećera - 1 Dobre vijesti U moru porasta cijena, jedan proizvod uskoro bi mogao pojeftiniti: "Cijena tone na europskom tržištu pala je s 1000 na 800 eura"

Jedna je osoba prebačena u bolnicu, dok je ostalih 16 liječnička pomoć pružena na mjestu događaja. Strojovođe su neozlijeđene.

U tijeku je očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više detalja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene