Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon što je pretukao suprugu

Sud opet odbio žalbu: Bivši reprezentativac Denis Buntić ostaje na slobodi

Denis Buntić - 2
Denis Buntić - 2 Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell
Aktualno Galerija Denis Buntić - 1 Denis Buntić - 1 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell Denis Buntić - 4 Denis Buntić - 4 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell Denis Buntić - 3 Denis Buntić - 3 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell +0 Denis Buntić - 2 Galerija 1/4 >>
Treći put sud u Ljuškom odbio je žalbu Tužiteljstva u slučaju Denisa Buntića i on ostaje na slobodi. Na tom sudu radi njegova majka.

Bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić, koji je 22. rujna pretukao suprugu Klaru, a policija mu je u pretresu pronašla i arsenal oružja u kući, ostaje se braniti sa slobode.

Sud u Ljubuškom, gdje radi Buntićeva majka, još jednom je odbio žalbu tužiteljstva.

"Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Ljubuškom dana 3. 10. 2023. godine, donijelo je rješenje kojim se odbija žalba Kantonalnog Tužilaštva ZHK Široki Brijeg, te rješenje suca za prethodni postupak ovog suda broj 63 0 K 047548 23 Kpp 2 od 29. 9. 2023. godine potvrđuje u potpunosti" odgovorili su iz Suda na upit Avaza.

Pročitajte i ovo Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

Buntić se mora svakodnevno javljati u policiju i žrtvi ne smije prilaziti na manje od 100 metara.

Supruga Klara Buntića je prijavila za nasilje i u medije pustila i snimku na kojoj se čuje kako je zlostavlja. Nakon svega boji se za svoj život.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene