Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sučeljavanje Palin i Bidena zabilježilo rekordnu gledanost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedino televizijsko sučeljavanje potpredsjedničkih kandidata u Sjedinjenim Državama, republikanke Sarah Palin i demokrata Joea Bidena pratio je rekordan broj gledatelja, prema podacima koje je objavio institut Nielsen Media Research.

Oko 69,9 milijuna televizijskih gledatelja pratilo je medijski 'dvoboj' Palin i Bidena, potukavši dotadašnji rekord za takvu vrstu emisija iz 1984., kada je 56,7 milijuna gledatelja pratilo debatu između Geraldine Ferraro i Georgea H. W. Busha, tadašnjeg kandidata za potpredsjednika Ronalda Reagana.

Pročitajte i ovo Prvo sučeljavanje u Demontaži televizijska debata VIDEO Set brzih pitanja u Demontaži Nove TV: Neki odgovori mogli bi vas iznenaditi Prvo sučeljavanje u Demontaži Sučeljavanje u Demontaži Radić napao Možemo!: "Mislio sam da ste svemirski doktori za otpad kad ste došli na vlast. A napravili ste pomutnju s vrećicama. Pitajte bilo koju bakicu"

Ovaj rekord premašuje i brojku od 52,4 milijuna ljudi koji su prošlog petka gledali prvu predsjedničku debatu između kandidata za Bijelu kuću Baracka Obame i Johna McCaina. No republikanski kandidat je tek u posljednjem trenutku potvrdio sudjelovanje u emisiji, pošto je prekinuo kampanju zbog financijske krize.

Sučeljavanje Palin-Biden prenosilo je dvanaest televizijskih mreža u SAD-u, među kojima CNN, ABC, Fox, NBC i CBS.

Prema anketama CNN-a i CBS-a, Biden je pobjednik sučeljavanja, ali CNN ističe da 84 posto gledatelja misli kako je Palin prošla bolje nego što se očekivalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene