Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Njemačkoj

Raskomadan muškarac pronađen u stanu: "Prizor koji su policajci zatekli bilo je teško podnijeti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Raskomadano tijelo muškarca pronađeno je u stanu u njemačkom gradu Greifswaldu. Policija je nakon toga uhitila 27-godišnjaka i 28-godišnjaka.

Dvojica muškarca sumnjiče se da su ubila i raskomadala trećeg muškarca u stanu u njemačkom gradu Greifswaldu. Potom su poslali glasovne poruke dvojici poznanika i zamolili ih za pomoć u uklanjanju tijela.

"Prizor koji je policija zatekla u stanu bilo je teško podnijeti, čak i za iskusne policajce i djelatnike hitnih službi. Muškarac koji još nije identificiran ubijen je i rasječen na nekoliko dijelova", rekla je glasnogovornica policije Claudia Berndt, prenosi Fenix magazin.

Prema navodima policije, dijelovi tijela bili su razbacani po cijelom stanu, a neki od njih bili su i skriveni.

Pročitajte i ovo Ilustracija totalni obrat Šok na sprovodu! Trebali su pokopati ubijenog sina (15), a onda je stigao iznenadni poziv

Pročitajte i ovo Željava: Nekad dragulj jugoslavenske vojske, danas poligon za (avan)turiste - 1 Objekt 505 FOTO Bila je najčuvanija tajna Jugoslavije: "Radi se o čudu i suludo je da stoji zaustavljeno u vremenu"

Jedan od osumnjičenih počinitelja (27) uhićen je u stanu, a drugi je osumnjičenik (28) uspio pobjeći. U nedjelju je sam nazvao policiju i rekao da se želi predati zbog ubojstva te je uhićen. 

Prema policijskom priopćenju, žrtva je najvjerojatnije najprije ubijena u petak u stanu, a zatim tamo raskomadana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene