Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potjerala ga iz stana

Strauss-Kahn i Anne Sinclair ne žive više zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dominique Strauss-Kahn i njegova supruga Anne Sinclair ne žive više zajedno, rečeno je iz izvora bliskog bivšem glavnom direktoru Međunarodnog monetarnog fonda.

Nekadašnji favorit predsjedničkih izbora u Francuskoj i urednica francuske inačice Huffington Post, internetskog portala o aktualnostima, rastali su se prije otprilike mjesec dana, ističe se iz istog izvora.

Časopis Closer piše pak da je Anne Sinclair zatražila od supruga da napusti njihov pariški stan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

>> Bivšem šefu MMF-a biznismeni su plaćali orgije

Dominique Strauss-Kahn pod istragom je u Francuskoj u aferi Carlton iz Lillea zbog 'organizirane prostitucije', za što mu prijeti 20 godina zatvora bude li osuđen.

Bivši socijalistički ministar financija optužen je, osim toga, za seksualni nasrtaj na sobaricu u njujorškom hotelu u svibnju 2011. Američko pravosuđe odustalo je od krivičnog gonjenja. Afera je prenesena na civilni sud. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene