Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrao košarku, dobio udarac laktom

VIDEO: Stradala predsjednička usna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama opuštao se s prijateljima pa potom zaigrao košarku. Ovo posljednje pokazalo se pogreškom, jer je dobio udarac u lice i završio sa 12 šavova na usnici.

Glasnogovornik Bijele kuće, Robert Gibbs, medijima je poslao priopćenje vezano uz događaj u kojem stoji da je Obama protivnički igrač tijekom igre laktom nehotice udario predsjednika u usta te da je predsjednik morao na šivanje usne. Nije naveo ime osobe koja je ozlijedila predsjednika, zna se samo da je Obami u posjet došla obitelj za Dan zahvalnosti te da se družio s njima i prijateljima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme šetnje Konj je kopitom udario ženu u glavu u Zagrebu te je teško ozlijedio: Završila u bolnici Romobilom udario reporterku Ups! VIDEO Reporterka se javljala uživo iz Sarajeva, nije ni sanjala da će sve pokvariti jedan romobil

Liječnička ekipa koja je tretirala predsjedničku usnu koristila je finiji konac i načinila gušće šavove kako bi ožiljak nakon što rana zaraste bio što je moguće manji. Prije zahvata, Obama je dobio lokalnu anesteziju, javlja Washington Post.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene