Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sodoma i Gomora

Što se zapravo događalo na Berlusconijevim bunga bunga zabavama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije 18-godišnje Talijanke koje su maštale o životu modela, ili možda čak voditeljice, ispričale su što se zapravo događalo na raskalašenim zabavama kod premijera Berlusconija.

Chiara Danese i Ambra Battilana nisu među 33 žene koje optužba tereti za prostituciju u premijerovoj vili San Martino. Odlučile su ispričati svoju priču jer su od početka skandala u svom rodnom gradu na sjeverozapadu Italije 'označene' eskort damama. Djevojke tvrde da ih je ono što su vidjele na zabavi veoma potreslo te su željele otići. No, jedan od optuženika kojeg se sumnjiči da je organizirao zabave, televizijski voditelj Emilio Fede, im je kazao da onda neće moći postati Miss Italije ili voditeljica prognoze. Djevojke su ipak ostale jer im je Fede, kao voditeljicama, obećao plaću od 5 tisuća eura tjedno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Berlusconi se našalio na vlastiti račun Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele Slika nije dostupna Na zabavama 33 mlade žene Odvjetništvo: Berlusconi 13 puta platio Ruby za seks

>> Berlusconi priznao da je platio Ruby, ali za depilaciju

>> FOTO: Sve Berlusconijeve ljepotice

Navode da je na večeri bilo desetak djevojaka koje su se ispred Berlusconija i Fedija skidale i dirale im intimne dijelove. Cijelo vrijeme Berlusconi je, svjedoče djevojke, bacao vulgarne šale i pjevao francuske i talijanske pjesme. 'Nakon jedne takve šale, Berlusconi je donio kip rimskog boga plodnosti, Priapusa. Nosio ga je okolo i svaka od nas je morala poljubiti kip. Tada nas je pitao jesmo li spremne za bunga bunga što su sve djevojke potvrdile', ispričale su djevojke, a prenosi Telegraph.

Zabave se nastavljaju

Istu večer nakon ročišta, u Berlusconijevoj vili se priredila još jedna raskošna zabava. Švedski modej je izašao iz uskršnjeg jajeta! Potom su se svi prebacili u drugu prostoriju sličnu disko klubu gdje je bila jedna žena s bičem u ruci. 'Berlusconi i Fede su nam rekli da se počnemo skidati, a mi smo bile prestravljene', kazale su djevojke. Iako su Berlusconijevi odvjetnici poručili su da njihovo svjedočenje nema nikakvog temelja, tužiteljstvo se s tim ne slaže.

Kao šlag na kraju talijanski list La Repubblica piše kako premijer od zabava ne odustaje. Navodno je posljednja bila ovaj tjedan, na isti dan kad se pojavio pred sudom zbog navodne utaje poreza. Navečer se u njegovoj vili organizirala luda zabava u kojoj je neimenovani švedski model izašao iz uskršnjeg jajeta. Također, Berlusconi je danas izjavio kako se možda neće ponovno kandidirati na izborima 2013., ali bi mogao zadržati neku vrstu pozadinske uloge u desnom centru.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene