Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki tabloidi pišu

Steve Jobs sve lošije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkako je šef Applea Steve Jobs otišao na bolovanje, izgubio je zaista puno kilograma, a američki tabloidi danas su se raspisali kako je njegovo zdravstveno stanje sve lošije, kalkulirajući čak i o vremenu koje mu je preostalo.

Podsjetimo, Jobs je prošlog mjeseca uzeo bolovanje, no u e-mailu zaposlenicima Applea nije naveo razlog uzimanja bolovanja. 'Na vlastiti zahtjev, uprava tvrtke odobrila mi je bolovanje, kako bih se posvetio svojem zdravlju. Nastavit ću s radom kao izvršni direktor i bit ću uključen u sve veće strateške odluke kompanije', napisao je u spomenutom e-mailu prije mjesec dana Jobs.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Akcijski plan protiv raka Berošu javne kritike nisu dobro sjele: ''Nadam se da će objavljeni komentari u medijima biti upućeni na adresu koja tome i služi'' Vili Beroš Samo da se nešto kao napravi Još jedan podbačaj ministra Beroša: Objavio plan borbe protiv raka, a nema ni rokova ni opreme, pitanje je tko bi na njoj i radio

>> Steve Jobs se povlači zbog zdravlja

Američki celebrity portal Radar Online piše kako je Jobs viđen u centru za rak Stanford u Palo Altu u Kaliforniji, a njegove najnovije fotografije objavljene su u tabloidu Enquireru.

Jobs je 2009. godine imao transplantaciju gušterače, a šest godine prije toga dijagnosticiran mu je rijedak oblik raka gušterače. Operacija je bila uspješna i nakon nje nije trebao dodatna zračenja ili kemoterapije.

'Volim Apple više od svega i nadam se kako ću se vratiti čim uzmognem. U međuvremenu, moja obitelj i ja duboko cijenimo poštivanje naše privatnosti', napisao je u prošlomjesečnom emailu šef Applea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene