Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probna vožnja po autocesti

Stavio 23.000 eura otraga i spustio krov...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnji Nijemac podigao je u banci 23.000 eura kako bi kupio Audi Cabrio. Novac je spremio u kuverte koje je stavio na stražnje sjedalo i krenuo na probnu vožnju u automobilu iz snova.

Vozeći se po autocesti A2 kod Hannovera, Nijemac je spustio krov kako bi doživio sve čari vožnje. No, čim je to učinio, novčanice su poletjele sa stražnjeg sjedala, piše Bild. Šokirani muškarac naglo je stao i panično pozvao policiju. Nakon 30 minuta policijski djelatnici zatvorili su autocestu između Herrenhausena i Garbsena kako se drugi vozači ne bi zaustavljali i pobirali novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija nova službena valuta ANKETA Za dva tjedna prestaje iskazivanje cijena u kunama i eurima: Treba li se produljiti? Zamjena do kraja godine - 1 zamjena na 2000 lokacija Euri su u novčaniku, ali što je s kunama koje još nismo zamijenili? Kod građana ih je još uvijek 4,66 milijardi

Brzom akcijom vozač i policija novac su skupljali po asfaltu i skidali ga s drveća i okolnog grmlja. Na kraju su sakupili 20.000 eura, a ostale 3.000 tisuće nepovratno su nestale. Nepoznato je je li muškarac na kraju kupio automobil ili je spomenuti događaj shvatio kao znak i odustao od kupnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene