Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravni turisti

Dubrovnik: Konobari vratili izgubljeni novčanik sa 6.000 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konobari u jednom dubrovačkom kafiću pronašli su novčanik u kojem je bilo više desetaka tisuća kuna i vratili ga vlasnicima.

Paula i Stjepo koji rade u kafiću u Uvali Lapad u nedjelju su pronašli novčanik u kojem je bilo više od šest tisuća eura te ga vratili bračnom paru iz Italije, piše Dubrovački list.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Novčanik su pronašli na stolu u kafiću te čekali da se vlasnici vrate po njega. Budući da nisu došli tu večer, Paula je novčanik ponijela kući, kako bi bio na sigurnom.

>> Teta Beti vratila novac, pošta je nagradila sa 7 tisuća kuna

Slijedeće je jutro talijanski par došao do kafića u potrazi za novčanikom, gdje ih je Stijepo uputio na Paulu. Kada su novčanik dobili natrag novčanik Talijani nisu mogli vjerovati da je u njemu sve na svom mjestu.

Paula je ispričala da im se talijanski par zahvalio sa po pedeset eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene