Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogromna tuga u Srbiji

FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke

Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1
Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Davor Javorovic/Pixsell
Aktualno Galerija Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 2 Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 2 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 3 Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 3 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 4 Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 4 Foto: Davor Javorovic/Pixsell +2 Građani Bora se opraštaju od ubijene Danke Ilić - 1 Galerija 1/7 >>
U četvrtak je objavljeno kako su uhićena dvojica muškaraca, radnika komunalnog poduzeća, koji su privedeni nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, a njezino tijelo bacili na divlji deponij.

Ispred Doma kulture u Boru u četvrtak navečer građani su počeli paliti svijeće i ostavljati cvijeće nakon što je rasvjetljen slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić koji je potresao Srbiju.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić komentar Lane Ružičić Jednu riječ trebalo bi reći Danki i njezinoj mami

Deseci građana Bora, među kojima i djeca, simbolično su se opraštali od strašnog gubitka. Uz cvijeće, svijeće i poruke za izgubljeni dječji život ostavili su i nekoliko balona u obliku srca, kao i plišane igračke.

Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Građani Bora se opraštaju od ubijene Danke Ilić - 2 (Foto: Vesna Lalić/Nova.rs)

Posjetimo, za Dankom Ilić tragala je cijela Srbija, ali i zemlje u okruženju. Nakon deset dana bezuspješne potrage u četvrtak je objavljeno kako su uhićena dvojica muškaraca, radnika komunalnog poduzeća, koji su privedeni nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, a onda odbacili njezino tijelo na divlji deponij. Tijelo još nije pronađeno jer ga je navodno jedan od njih prebacio na drugu lokaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene