Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero spašenih

Popustio pod težinom kamiona: Srušio se most u Francuskoj, poginula 15-godišnja djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a četiri su spašene nakon što se u Francuskoj srušio most.

Most dug 150 i širok 5 metara srušio se u ponedjeljak u Francuskoj. Jedna je osoba smrtno stradala, a četiri su spašene nakon što se srušio most preko rijeke Tarn, nedaleko od grada Toulouse, javlja RT.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela Nikola Grmoja Kandidat za premijera Spavaš li mirno, Vojko V? Pogledajte kako Grmoja pjeva u predizbornoj pjesmi: "Dižemo barjak, slavimo Badnjak..."

Prema prvim informacijama, most je popustio pod kamionom čija je težina bila veća od dopuštene težine vozila koja smiju prelaziti preko tog mosta. U rijeku su nakon propadanja mosta pali kamion i automobil koji su se nalazili na mostu.

Kako piše RT, na mjesto nesreće odmah su izašle spasiteljske ekipe, a dignuta su i tri helikoptera kao bi pomogla u spašavanju i potrazi za nestalima.

Vlasti su potvrdile da je u nesreći poginula 15-godišnjakinja, javljaju lokalni mediji. ''Traga se za kamionom i automobilom, a moguće je da je nestao i kombi. Potvrđena je smrt 15-godišnjakinje, njezina se majka uspjela spasiti'', kazao je državni odvjetnik fracuskog departmana Haute-Garonne.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene