Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TREĆI DAN ZAREDOM

Srušen novi objekt iznad SAD-a: Američka vojska oborila ga iznad jezera Huron

F-16
F-16 Foto: Afp
Američka vojska oborila je još jedan objekt na velikoj nadmorskoj visini iznad jezera Huron.

Kako je potvrđeno na Twitter profilu senatora Jacka Bergmana iz Michigana, danas poslijepodne  borbeni avion F-16 oborio je još jedan neidentificirani objekt.

Američka vojska oborila ga je iznad jezera Huron u Velikim jezerima, piše CNN.

"Danas sam bio u kontaktu s vojskom u vezi s operacijama diljem regije Velikih jezera. Američka vojska srušila je još jedan objekt iznad jezera Huron. Cijenim odlučnu akciju naših borbenih pilota. Američki narod zaslužuje mnogo više odgovora nego što ih mi imamo", objavio je. 

Oborili su ga piloti Zračnih snaga i Nacionalne garde, objavila je kongresnica Michigana Elissa Slotkin: "Velik posao svih koji su izvršili ovu misiju". 

 

 

Ovo je treći dan zaredom da je neidentificirani objekt oboren iznad sjevernoameričkog zračnog prostora. U subotu je iznad sjeverne Kanade oboren neidentificirani objekt. U petak je američki F-22 oborio neidentificirani objekt u zračnom prostoru Aljaske.

Pročitajte i ovo F-22 NOVI ULJEZ Srušen još jedan neidentificirani leteći objekt: Američki avion oborio ga u kanadskom zračnom prostoru

Pročitajte i ovo F-22 Raptor Istraga u tijeku Vojni analitičar o srušenom objektu iznad Aljaske: "Zasad izvori iz Bijele kuće i Pentagona potvrđuju da pripada Kini"

Isto tako prošlog vikenda F-22 srušio je navodno kineski balon za nadzor u blizini obale Južne Karoline.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene