Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neispravni defibrilator

SRS: Šešelj ponovno operiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj, kojemu se za ratne zločine počinjene na području Hrvatske, BiH i protiv vojvođanskih Hrvata sudi pred Međunarodnim sudom za ratne zločine u Den Haagu, ponovno je operiran u bolnici izvan tog suda, priopćeno je u subotu iz te stranke.

Šešelj je, kako se navodi u priopćenju, u petak ponovno operiran jer defibrilator, koji mu je ugrađen u siječnju, nije bio ispravan. Dodaje se kako je Šešelju je sada ugrađen isti aparat kome su zamijenjene elektrode te da aparat sada, po tvrdnjama liječnika, dobro radi.

Pročitajte i ovo Vojislav Šešelj Jačanje desnice Haški osuđenik Šešelj: "Spremni smo priskočiti Vučiću kako ne bi morao koalirati s izdajnicima" Vojislav Šešelj Poznat razlog U Haagu podignuta nova optužnica protiv Šešelja: Hoće li ga Srbija izručiti?

Glasnogovornica Haaškog tribunala Nerma Jelačić je potvrdila da je Šešelj prebačen iz pritvorske jedinice u jednu civilnu zdravstvenu ustanovu, te dodala kako ne mogu pružiti bilo kakve druge informacije o njegovom zdravstvenom stanju jer Tajništvu suda Šešelj nije odobrio objavljivanje informacije o njegovom zdravlju.

Po njenim riječima, zbog nedostupnosti optuženog otkazano je iznošenje Šešeljeve završne riječi koje je bilo zakazano za ponedjeljak, 12. i utorak, 13. ožujka. Očekuje se da će rasprava biti nastavljena u srijedu, 14. ožujka, što, kako je rekla, ovisi o tome hoće li optuženi biti u mogućnosti pojaviti se u sudnici. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene