Potraga za Matejem Perišem
Potraga za Matejem Perišem Foto: Pixsell/ Mateja Stanisavljevic/ATAImages, nestali.hr

Iz MUP-a Republike Srbije u utorak je samo kratko potvrđeno da je potraga za nestalim Matejem Perišem iz Splita danonoćno u tijeku.


"Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M.P. (27) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića", priopćeno je u utorak iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije.

Kako su istaknuli, u potrazi neprekidno sudjeluju pripadnici svih nadležnih organizacijskih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave Grad Beograd, Policijska ispostava za sigurnost na rijekama, sve policijske postaje na području grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

"Pripadnici Policijske ispostave za sigurnost na rijekama, skupa s kolegama iz Policijske brigade, od trenutka nestanka M.P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka", navodi se u policijskom priopćenju.

Potraga za nestalim Matejem Perišem u Beogradu Objavljena i snimka potrage u Beogradu: Vrijeme odmiče, hoće li spasioci pronaći Mateja? Doznajte što je sve dosad poznato

Potraga za nestalim 27-godišnjakom Niz nelogičnosti u jednoj snimci: Jesu li to doista Matej i djevojka u bijelom džemperu ili je riječ o bizarnoj slučajnosti?

Dodaju i da se nastavlja s radom na utvrđivanju svih činjenica vezanih za nestanak mladića te intenzivna potraga.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju