Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SU SNAGE NA TERENU

Nove informacije o potrazi: Srpska policija napokon objavila priopćenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz MUP-a Republike Srbije u utorak je samo kratko potvrđeno da je potraga za nestalim Matejem Perišem iz Splita danonoćno u tijeku.

"Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M.P. (27) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića", priopćeno je u utorak iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije.

Kako su istaknuli, u potrazi neprekidno sudjeluju pripadnici svih nadležnih organizacijskih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave Grad Beograd, Policijska ispostava za sigurnost na rijekama, sve policijske postaje na području grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

"Pripadnici Policijske ispostave za sigurnost na rijekama, skupa s kolegama iz Policijske brigade, od trenutka nestanka M.P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka", navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša ČETVRTI DAN Objavljena i snimka potrage u Beogradu: Vrijeme odmiče, hoće li spasioci pronaći Mateja? Doznajte što je sve dosad poznato

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TREĆA SNIMKA Niz nelogičnosti u jednoj snimci: Jesu li to doista Matej i djevojka u bijelom džemperu ili je riječ o bizarnoj slučajnosti?

Dodaju i da se nastavlja s radom na utvrđivanju svih činjenica vezanih za nestanak mladića te intenzivna potraga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene