Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski student srušio se mrtav u klubu

Studentu srce stalo zbog jakih basova u klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na brucošijadi u klubu Koko u Camden Townu 19-godišnji student Tom Reid žalio se prijateljici da mu bas utječe na rad srca i da osjeća da mu je poremećeno kucanje.

Alisha Riseley u istrazi je izjavila da se Tom nalazio ispred zvučnika, ali da se ubrzo prvo maknuo u pozadinu kluba i nakon toga van. Pratila ga je i oko jedan ujutro su odlučili potražiti klupskog liječnika.

Pročitajte i ovo Kardiovaskularne bolesti - 4 NEMOJTE IH IGNORIRATI One su ubojica broj jedan u Hrvatskoj: U godinu dana usmrtile su gotovo 23.000 ljudi. Stručnjak upozorava na simptome Ivan Šušnjara Prvi u svijetu Zakrpa na srcu: Dosad nezabilježenim zahvatom splitski liječnik spasio Ivana od sigurne smrti

Adam Cooper kaže da je došao i rekao mu nije ništa osim da mu srce poremećeno kuca. Izmjerio mu je puls i ispalo je da varira između 75 i 159 otkucaja u minuti. Pitao ga je želi li otići u bolnicu na što je Tom odgovorio da ne želi napraviti metež i dok se odlučivao o odlasku se srušio na pod i umro. Cooper je započeo oživljanje i ubrzo je stigla hitna pomoć, ali bilo je prekasno.

'Umro od teško prepoznatljivog stanja srca'

Patologinja Sian Hughes izjavila je da nije bilo tragova droge i alkohola u njegovom sistemu ta da smatra da je umro od 'teško prepoznatljivog stanja srca' . Roditelji su rekli istražiteljima kako su bili u Londonu dan ranije i da se Tomova majka žalila na preskakanje srca na što je sin rekao da osjeća iste simptome.

Gledajući unatrag otac, Anthony Reid, rekao je da u obitelji nema bolesti srca, ali su ipak počeli istraživati ne bi li našli neki odgovor na smrt svojeg sina. Isto tako, Anthony je izjavio za novine da je njegov sin bio nevjerovatan individualac na kojeg su iznimno ponosni.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene