Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bio je toliko gladan da je odlučio prodati omiljenu igračku.


Sedmogodišnji dječak iz Ohia prošle je nedjelje tumarao ulicama grada Franklina s plišanom igračkom u ruci. Zapazio ga je policajac Steve Dunham i upitao ga što radi. Nakon prvobitnog nećkanja, dječak je priznao kako pokušava doći do novca za hranu. Bio je gladan te je planirao prodati igračku. Policajcu je priznao da nije jeo nekoliko dana nakon čega ga je ovaj odveo na ručak.

Vezani članci Ilustracija Dobra vijest za roditelje učenika osnovnih škola: Država će financirati jednu bitnu stavku Priprema obroka u pučkoj kuhinji Poznat je ovogodišnji božićni meni u pučkim kuhinjama: Broj potrebitih korisnika se smanjuje

Policija je potom otišla u dječakov dom gdje su pronašli još četiri dječaka u dobi od 11, 12, 15 i 17 godina. Kuća je bila u rasulu, smeće i boce od alkohola posvuda, a policajci su posvjedočili kako je sve zaudaralo po mačjem urinu.

Djeca su po hitnom postupku oduzeta roditeljima, protiv kojih je podignuta optužnica po pet točaka - svaka za zanemarivanje djeteta. Trenutno se nalaze u skrbi drugih članova obitelji, a njihovi roditelji su se pred sudom izjasnili - nevinima.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju