Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet spletka?

Srbijanski mediji objavili da je uhićen Mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratko Mladić je uhićen, prebačen u Tuzlu i tamo čeka izručenje! Tako javljaju srbijanski mediji, a vlasti sve to demantiraju. Nedavna objava snimki iz Mladićeva života, podsjetimo, opet je pokrenula lavinu nagađanja o izručenju tog ratnog zločinca sudu u Haagu.

Ratko Mladić je uhićen, smješten na sigurno u Tuzlu i od tamo će bit prebačen u Haag, izvor vijesti su Mladićevi prijatelji. Glavna teza je da Srbija s time želi skinuti odgovornost za skrivanje Mladića. Vlada sve to demantira. Tko god da je kreirao i glasinu i tezu - Tuzla je u svakom slučaju dobra asocijacija jer tamo je prije izručenja Haagu prenoćio i Slobodan Milošević.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek Plenkovićeva uzdanica Ministrica je puna vjere i nade: ''Kazneni zakon unaprijedit će status novinara'' Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a Za Dnevnik Nove TV Predsjednik HND-a o obratu u slučaju lex AP: "Ovo je ustupak pod pritiskom, ali i zamka. Sad imamo još više razloga za prosvjed''

>> Mladićeve snimke: Podmetanje Srbiji ili priprema za uhićenje?

Ratko Mladić dosad je bio uhićen već barem deset puta. 2005. je jedna takva vijest plasirana i potvrđena preko TV Bijeljine, u Haag čak uspjela dovesti čitavu bulumentu stranih novinara. Odlične srbijanske tajne službe tada su doista uspjele namagarčiti pola svijeta. Za nedavnog boravka Brammertza u Beogradu plasirana je vijest da je srebrenički krvnik u Keniji. I opet čorak. Tamošnja policija privela je Hrvata - Zagrepčanina koji ondje živi više od 30 godina i blage veze s Maldićem nema. Nije mu čak ni fizički sličan.

>> 'Na snimci je Mladićev unuk rođen 2006. godine'

Čim je u Bosni objavljen video o Mladiću, srbijanski ministar vanjskih poslova odmah je kazao kako je to sve bilo za Koštuničine vlasti. A za te iste vlasti predsjednik Tadić je bio ministar obrane, a Mladić se skrivao po srbijanskim vojarnama. Za vrijeme dijela ovih snimki premijer je bio Zoran Đinđić. To su činjenice koje nitko nigdje ne uklapa. Sjetimo se i tko je projektirao Karađića kao doktora Dabića te da je stranim službama prokazan i uhićen zbog notorne činjenice, osobne uvrijeđenosti bivšeg šefa BIA-e.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene