Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimke stare dvije godine?

'Na snimci je Mladićev unuk rođen 2006. godine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bakir Hadžiomerović, urednik političkog magazina '60 minuta' na FTV-u, negirao je tvrdnje iz Beograda da su snimke Ratka Mladića, nedavno emitirane na toj televizji, stare najmanje osam godina.

'Na snimkama su i njegova unuka rođena 2001, a i unuk koji je rođen 2006. godine. Naime, na jednoj snimci vidi se već velika djevojčica koja Mladiću sjedi u krilu, to je njegova unuka. Tako da je nemoguće da su snimke starije od osam godina', rekao je Hadžiomerović. Na pitanje ima li dokaza da je snimka Ratka Mladića koji se gruda na snijegu sa suprugom i snahom nastala prošle ili pretprošle zime, Hadžiomerović je potvrdno odgovorio, no nije želio više govoriti o svojim izvorima, piše Press.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna koliko odgovora znate? KVIZ Provjerite znanje o turbulentnoj 2020. godini, sjećate li se ključnih događaja? Slika nije dostupna Dobro ili loše? Događaji koji su nas dirnuli: Pitali smo građane po čemu će pamtiti 2019., evo što su nam odgovorili

>> 'Snimke Mladića su stare i već su u Haagu'

'Sva negiranja i insinuacije iz Beograda su očekivane, jer što drugo očekivati od vlasti u kojoj jer Mladić zadnjih 14 godina živio slobodno', izjavio je urednik političkog magazina koji je u srijedu objavio amaterske snimke Ratka Mladića, nastale u zadnjih 12 godina na području Srbije i jednu snimku koja je nastala na svadbi, u istočnom Sarajevu. 

Dnevni avaz piše kako je s najviših pozicija u Srbiji premijeru Republike Srpske Miloradu Dodiku nedavno ponuđeno da ratni zločinac Ratko Mladić bude prebačen na teritorij manjeg BiH entiteta gdje bi bio uhićen i izručen Haagu. Dodik je navodno takvu ponudu odbio smatrajući je prerizičnom za svoju poziciju. Do tih je informacija došlo zahvaljujući presretanjem telefonskog razgovora na relaciji Beograd- Banja Luka. Ovaj razgovor je, tvrdi izivor Dnevnog avaza, dokaz da vlasti u Beogradu znaju gdje je Ratko Mladić i samo čekaju pogodan trenutak i biraju za sebe najbolji način da ga isporuče haškom tribunalu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene