Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija iz Požarevca uhitila je 36-godišnju izbjeglicu iz Rijeke, osumnjičenu da je svoje tek rođeno dijete ugušila, u selu Majilovac.


Obdukcijom je utvrđeno da je beba živjela desetak minuta nakon poroda, za kojeg liječnici pretpostavljaju da se dogodio između 1. i 17. veljače, piše Blic.

Vezani članci Slika nije dostupna Bush priznao da bi bebu Hitlera ubio bez pardona Slika nije dostupna Pronašao mrtvo novorođenče pod kotačima svojeg kamiona

36-godišnjakinja je imala veliko krvarenje, pa je 17. veljače zatražila liječničku pomoć u bolnici u Požarevcu. Kako ni nakon intervencije ginekologa krvarenje nije prestajalo, upućena je u ginekološku ambulantu u Beograd, gdje je otkriven dio posteljice koji je ostao nakon poroda.

>> Strava u BiH: U poljskom WC-u pronađeno zvjerski izbodeno novorođenče

Kako je Riječanka skrivala trudnoću, nije ni imala otvoreni karton, nije mogla objasniti gdje je dijete nakon poroda, pa su liječnici pozvali policiju. Pretresom kuće i drugih objekata u selu Majilovac, policija je na tavanu štale pronašla plastičnu crnu vreću s mrtvim ženskim novorođenče, umotano u plahtu

36-godišnjoj Riječanki određen je 30-dnevni pritvor.