Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja se na majku

Strava u BiH: U poljskom WC-u pronađeno zvjerski izbodeno novorođenče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija BiH pronašla je mrtvo novorođenče u selu na Tjentištu.

Sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja djevojka, koja je sinoć primljena u bolnicu, u Foči, zbog krvarenja i bolova u trbuhu, prenosi agencija Srna.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Kasno sinoć dežurni liječnik u fočanskoj bolnici prijavio je policiji da se u njihovoj bolnici nalazi djevojka iz Sarajeva, porijeklom iz Tjentišta, koja se žalila na bolove u trbuhu i krvarenje. Prilikom kirurškog zahvata, liječnici su ustanovili da su bolovi bili posljedica porođaja.

Policija je o ovome događaju obavijestila dežurnog tužitelja u Trebinju, koji je naredio istragu. Kasno sinoć policija je pretresla obiteljsku kuću djevojke i prateće objekte, te je u poljskom WC-u pronašla beživotno tijelo novorođenčeta, s više uboda oštrim predmetom nanesenim po vratu i tijelu.

Novorođenče je imalo 12 uboda nožem u predjelu srca, šest direktno u srce i više uboda po leđima, doznaje Srna. Zbog sumnje da je djevojka počinila kazneno djelo čedomorstva, dežurni tužitelj je naredio obdukciju i druge istražne radnje radi rasvjetljavanja tog zločina.

Osumnjičena djevojka je prilikom ispitivanja negirala da je rodila. Ona se i dalje nalazi na liječenju u bolnici u Foči.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene