Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako ga je policija privela, njegova supruga kaže da se radi o pomno izrežiranoj laži.


41-godišnji Saša B. iz mjesta kačareva kraj Pančeva uhićen je zbog sumnje da je dulji vremenski period podvodio 23-godišnju Anđelu S. te je potom prodao za laptop i stotinjak eura, piše Alo.

Vezani članci Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti" Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Progovorila djevojčica iz Srbije koju je oteo silovatelj: "Mučio me svaki dan. Govorio mi je da će nas policija oboje ubiti"

'Sumnja se da je Saša B. od lipnja do kraja listopada 2013. godine, uz prijetnju dovođenjem, držanjem u zabludi i oduzimanjem ličnih isprava, zadržavao u svojoj kući Anđelu S. On se sumnjiči da je za to vrijeme djevojku seksualno zlostavljao, novac zadržavao za sebe, a potom radi braka je prodao muškarcu koji je slučaj prijavio policiji', navode u srbijanskoj policiji.

Diploma 10.000 eura, liječenje karcinoma 5.000, a građevinska dozvola 1.000 eura

Sašina supruga Julijana tvrdi kako se radi o laži. Kaže kako je istina da je Anđela živjela kod njih i to nakon prekida s Julijaninim sinom koji je otišao od kuće kad je saznao da se Anđela u Beogradu bavila prostitucijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook