Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svladala razbojnicu

Spriječila pljačku: 'Imam rak pa nisam imala što izgubiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena stara 66 godina, koja nije imala što za izgubiti jer joj je dijagnosticiran rak u poodmakloj fazi, spriječila je pljačku banke.

Helen Dunsford zatekla se u banci u Oakland Parku kada je razbojnica rekla da ima pištolj, da svi legnu na pod i da je ovo pljačka, piše Msn.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari Ilustracija Osigurano 300.000 eura Pokreće se akcijski plan protiv raka koji prijeti muškarcima, Beroš najavio: "Mobiliziramo sve resurse..."

Dok su ostale mušterije poslušale što im je rečeno, Helen je zgrabila razbojnicu i svladala ju te držala sve dok nije došla policija. 'Popela mi se na zadnje živce koji su mi ostali. Imam rak u poodmakloj fazi i pomislila sam kako nemam što za izgubiti.

Ako Bog želi da umrem, neka me ona sada ubije', ispričala je. Razbojnica je u policijskoj postaji tvrdila da nije zapravo mislila opljačkati banku već da se radilo o prvotravanjskoj šali. No, ljudi koji su se zatekli u banci svjedočili su kako im ništa nije bilo smiješno.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene