Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi madrac koji je dizajnirala jedna španjolska tvrtka može otkriti vara li vas partner i to vam dojaviti putem aplikacije za mobilne telefone.


Novi madrac zna ako vas partner vara - na mobilni telefon će vam dojaviti koliko se osoba nalazi u vašem krevetu i koja se 'aktivnost' u njemu događa.

Vezani članci Koronavirus u Španjolskoj, ilustracija Epidemiolozi zabrinuti: U ovoj europskoj zemlji eksplodirao broj zaraza koronom kod mladih, zbog pogoršanja stanja planira se postroženje restrikcija Učenici zarazili Mallorcu - 3 Žarište zaraze: Više od tisuću srednjoškolaca završilo u samoizolaciji na Mallorci, na balkonima hotela organizirali prosvjede

‘Smartress’ je dizajnirala španjolska tvrtka Durmet nakon što su objavljeni podaci istraživanja prema kojem su Španjolci najnevjernija nacija u Europi.

Hi-tech krevet ima ugrađen 'Sustav detekcije ljubavnika' s 24 ultrazvučna senzora koji kreiraju 3D kartu madraca kako bi pokazali na kojem dijelu kreveta postoji veći pritisak i koje kretanje se događa u realnom vremenu.

Glasnogovornik Durmeta Jose Antonio Muinos je kazao: 'Došli smo na tu ideju nakon što smo vidjeli brojke o nevjeri koje su pokazale kako su Španjolsci najnevjerniji u Europi. To je koncept koji će donijeti mir u misli kako žena tako i muškaraca, ne samo tijekom noći već i tijekom dana kada su na poslu i kada krevet uopće ne bi trebao biti u uporabi'.

'Izvana izgleda kao svaki drugi običan i vrlo ugodan madrac. No u sebi krije visoku tehnologiju. 'Mislimo da će imati uspjeha i na međunarodnom planu jer je jedini na svijetu koji ima ovu tehnologiju i dizajniran je posebno s ciljem hvatanja nevjernih partnera'.

Madrag sa sloganom 'ako ne možete vjerovati partneru, možete madracu' se može kupiti i putem internetske stranice tvrtke i u 'najvećoj tajnosti'.