Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo tehnologije

BIZARNO Najnevjernija nacija u Europi napravila madrac koji detektira - nevjeru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi madrac koji je dizajnirala jedna španjolska tvrtka može otkriti vara li vas partner i to vam dojaviti putem aplikacije za mobilne telefone.

Novi madrac zna ako vas partner vara - na mobilni telefon će vam dojaviti koliko se osoba nalazi u vašem krevetu i koja se 'aktivnost' u njemu događa.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj''

‘Smartress’ je dizajnirala španjolska tvrtka Durmet nakon što su objavljeni podaci istraživanja prema kojem su Španjolci najnevjernija nacija u Europi.

Hi-tech krevet ima ugrađen 'Sustav detekcije ljubavnika' s 24 ultrazvučna senzora koji kreiraju 3D kartu madraca kako bi pokazali na kojem dijelu kreveta postoji veći pritisak i koje kretanje se događa u realnom vremenu.

Glasnogovornik Durmeta Jose Antonio Muinos je kazao: 'Došli smo na tu ideju nakon što smo vidjeli brojke o nevjeri koje su pokazale kako su Španjolsci najnevjerniji u Europi. To je koncept koji će donijeti mir u misli kako žena tako i muškaraca, ne samo tijekom noći već i tijekom dana kada su na poslu i kada krevet uopće ne bi trebao biti u uporabi'.

'Izvana izgleda kao svaki drugi običan i vrlo ugodan madrac. No u sebi krije visoku tehnologiju. 'Mislimo da će imati uspjeha i na međunarodnom planu jer je jedini na svijetu koji ima ovu tehnologiju i dizajniran je posebno s ciljem hvatanja nevjernih partnera'.

Madrag sa sloganom 'ako ne možete vjerovati partneru, možete madracu' se može kupiti i putem internetske stranice tvrtke i u 'najvećoj tajnosti'. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene