Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položili račune

Španjolska kraljevska obitelj prvi put otkriva koliko troši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska kraljevska obitelj prvi će put u povijesti otkriti koliko novca godišnje ima na raspolaganju nakon što je protiv kraljevog zeta pokrenuta istraga zbog korupcije.

Inaki Urdangarin, suprug Cristine, najmlađe kćeri kralja Juana Carlosa u kraljice Sofije, pod istragom je zbog navodne zloporabe javnog novca doniranog neprofitnoj organizaciji Noos Institute s Mallorce kojom je predsjedao.

Kraljevska će obitelj iskazati svoje troškove prije kraja godine na svojoj internetskoj stranici, a financijski stručnjaci razmatraju moguće mjere za uštede, rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji.

Španjolska kraljevska obitelj godišnje dobija 8,4 milijuna eura za osobne troškove, troškove održavanja i službene događaje. Službena putovanja i troškovi za sigurnost obitelji financiraju se posebno. (Hina)

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene