Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantno: U hladnjaku držala ostatke dvije posvojene kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaci dvoje djece pronađeni su u zamrzivaču u podrumu obiteljske kuće u mjestu pored Marylanda u SAD-u. Obdukcija će potvrditi da li se zaista radi o djevojčicama, koje bi trebale imati 9 i 7 godina.

Policija je u obiteljsku kuću stigla kako bi istražili što se odgodilo 7-godišnjoj odbjegloj djevojčici koja je pronađenađok je lutala po susjedstvu, ozlijeđena i gladna, u majici natopljenoj krvlju i fekalijama.

Pročitajte i ovo Stanje na cestama O problemima na cesti Bura puhala i do 180 km na sat: "Vozači ne žele pratiti signalizaciju, prate GPS" Prijelomi zbog skliskih površina - 4 Pripazite! Posljedice leda i skliskih površina: Do poslijepodneva 30-ak ljudi završilo u bolnici

Djevojčica je pobjegla iz zaključane spavaće sobe skačući kroz prozor, a njezina majka priznala je kako ju je pretukla cipelom.

Njezina majka, 43-godišnja Renee Bowman, uhićena je i u zatvoru bez mogućnosti jamčevine. Optužena je za zlostavljanje 7-godišnje djevojčice. Policajac je rekao kako mu je djevojčica sama rekla kako ju majka zlostavlja. U pretrazi njezine kuće u hladnjaku su pronađeni zamrznuti ostaci djevojčica.

Bowman je policiji priznala kako su u hladnjaku bili najmanje sedam mjeseci. Rekla je kako zna da ono što je napravila nije dobro, i kako je izvan kontrole te da treba pomoć. Također priznala je da je svoju 7-godišnju kći zaključala u spavaću sobu.

'Imamo dovoljno razloga vjerovati da je riječ o dvoje djece u zamrzivaču. Vjerujemo da je majka, koja je posvojila to dvoje djece, odgovorna za njihove smrti', rekao je Bobby Jones iz ureda šerifa.

Bowman je policiji priznala kako je ostatke dviju djevojčica ponijela sa sobom kada su se preselili iz susjednog grada, tako da sad policija istražuje gdje su djevojčice posljednji put viđene žive. Ona još zasad nije optužena za njihove smrti.

Bowman je bila pomajka trima djevojčicama. Najmlađa je nakon učestalog zlostavljanja i gladi, pobjegla i otišla potražiti pomoć kod susjeda. Djevojčica je imala rane na stražnjici i nogama, tragove od užeta na vratu i modrice na rukama i usnama. Odvedena je u bolnicu.

Bowman je usvojila najstariju djevojčicu 2001. godine. Tri godine poslije usvojila je još jednu djevojčicu, koja bi sada imala 9 godina, a njezina sestra 7.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene