Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatni treninzi

Šokantan video: Mlade pripravnike tukli, pljuskali, udarali glavom u zid!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestominutni film koji se pojavio na You Tubeu prikazuje zlostavljanje mladih vatrogasnih pripravnika od strane njihovih nadređenih.

Vatrogasni pripravnici u Kini su na treninzima doživljavali strašna zlostavljanja. Potvrđuje to i snimka koja se pojavila na You Tubeu, a prikazuje kako ih njihovi nadređeni neprestano tuku, pljuskaju i gaze, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

VIDEO Stravični napad tigra: Trenera tigar izgrizao po vratu

U videu se vidi i kako pripravnike udaraju glavom u zid, a nakon što padnu na pod odmah ih podižu te nastavljaju zlostavljati. Vatrogasna postaja priznala je kako je video pravi, ali i da su suspendirali zlostavljače koji su bivši članovi paravojnih postrojbi.

'Ispričavamo se žrtvama i našem društvu', rekao je glasnogovornik vatrogasne postaje.

Iako se incident dogodio još prošle godine, za njega se saznalo tek nakon što je objavljen na internetu prije nekoliko dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene