Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za život

VIDEO Stravični napad tigra: Trenera tigar izgrizao po vratu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad se dogodio u Australian Zoo-u, kojeg je osnovao Steve Irwin, slavni lovac na krokodile koji je smrtno stradao 2006. godine nakon uboda raže.

Krotitelj tigrova u zoološkom vrtu Australian Zoo završio je u bolnici u Brisbaneu nakon što ga je napao bengalski tigar i izgrizao ga po vratu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

>> 80-godišnjak svladao medvjeda i preživio pad s litice!

David Styles je zadobio dvije teške ozljede na vratu, a posjetitelji Zoo-a izjavili su za Daily Mail kako je napad bio zastrašujući. Njegove kolege u Zoo-u su rekle da Styles ima iskustvo u treniranju tigrova već devet godina, a tigra koji ga je napao trenirao je od prvog dana od kada je stigao u Zoo kao beba.

Ovaj stravični napad vidjelo je pedeset ljudi koji su u tom trenutku bili u Zoo-u, a Stylesa su spasili kolege koji su brzo priskočili i izvukli ga iz tigrovih ralja.

Što je izazvalo tigra da napadne svog trenera nije poznato, a napad se dogodio usred točke za posjetitelje. Tigar je odjednom krenuo prema svom treneru, srušio ga na pod i počeo gristi.

U Zoo-u pak ističu kako ovaj napad nije pokazatelj tigrove agresije, već nezgoda koja se može dogoditi u bilo kojem Zoo-u.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene