Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otele se kontroli

Van pameti: Evo što su ove cure spremne napraviti za 'lajk'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice na društvenoj mreži Ask.fm upuštaju su rizično ponašanje sasvim nesvjesne mogućih posljedica.

Društvena mreža Ask.fm već se nekoliko puta našla na naslovnim stranicama zbog negativnih istupa mladih na njoj. Posljednji šokantan slučaj zabilježen je u Novom Sadu kada se 19-godišnjakinja na svom profilu virtualnim prijateljima obratila sljedećom porukom: 'Radim sve što želite na kameri ako ima dovoljno lajkova :)', napisala je ova djevojka i potpunim neznancima pokazala svoje intimne dijelove, prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Spašeni migranti Stravično iskustvo Čak 14 dana ovi muškarci preživjeli su na kormilu broda pijući slanu vodu dok su ispod njih plivali kitovi i morski psi: "Bilo je užasno, drhtao sam cijelo vrijeme" Muškarac gleda žene i samozadovoljava se USRED DANA FOTO Manijak ih najprije promatrao dalekozorom pa skinuo sve sa sebe i masturbirao: "Kad vidi da nema muškaraca, krene"

Slično je napravila i 12-godišnja djevojčica koja napisala da će se samozadovoljavati pred kamerom, ali da to treba 'lajkati'.

Djevojčicu silovali i zakopali živu, ona se sama iskopala!

Djeca koja posjećuju stranicu Ask.fm su uzrasta od 4.-7. razreda osnovne škole. Ona je otvorena za sve. Svatko ima pravo postaviti pitanje i to tako što ga uputi pisanim putem, dok se odgovor očekuje u video izdanju. S druge strane, djevojčice se natječu koja će dati što više odgovora na provokativna pitanja kako bi dobile što više 'lajkova' i tako pokazala da je najpopularnija, da je u društvu 'najbolja riba'', objasnila je Biljana Kikić Grujić, koordinator projekta 'Nasilje i zlostavljanje na internetu'.

Nadležne institucije najavile su kako će po hitnom postupku reagirati na ovakve video uratke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene