Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u SAD-U

"Trebat će sati i sati da se utvrdi što se dogodilo u ovoj kući." Socijalna služba pronašla upucanu osmeročlanu obitelj

Stravično višestruko ubojstvo u SAD-u. Vatrenim oružjem ubijeno je osmero ljudi, od čega je petero djece. Svi su članovi iste obitelji.

Tijela ubijene osmeročlane obitelji pronašla je policija koja je došla u provjeru na poziv socijalne službe u mjestu Inok u saveznoj državi Juti.

Istraga je u tijeku, a policija zasad nije objavila tko je osumnjičen za pokolj niti zašto je socijalna služba zatražila provjeru. Ipak, vlasti kažu da nema prijetnje za druge stanovnike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Badnjak se pretvorio u horor Svjedoci otkrili detalje stravične pucnjave u kojoj je ubijena mlada žena: "Plesale smo i pjevale, bile smo tako sretne, a onda je završila na podu"

Pročitajte i ovo Francuska policija Oglasila se policija VIDEO Užas u centru Pariza: U pucnjavi ubijene tri osobe, počinitelj prošle godine sabljom napao ljude u migrantskom kampu

"Trebat će vremena, trebat će sati i sati i sati da se utvrdi što se dogodilo u ovoj kući. Istražitelji iz okruga Iron, iz policijske uprave grada Cedara, iz policijske uprave grada Enocha, ovdje rade zajedno kako bi pokušali pronaći odgovore na ono što se dogodilo u kući", Rob Dotson, upravitelj grada Enocha.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene