Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Badnjak se pretvorio u horor

Svjedoci otkrili detalje stravične pucnjave u kojoj je ubijena mlada žena: "Plesale smo i pjevale, bile smo tako sretne, a onda je završila na podu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Užasnuti prijatelji žene koja je ubijena u prepunom pubu na Badnjak opisali su kako je pjevala i plesala prije nego što su čuli zvukove nalik vatrometu i zatim je ugledali kako leži na podu.

Jedna osoba je ubijena, a više njih ozlijeđeno nakon što je napadač ušao u jedan pub na Badnjak u Liverpoolu i počeo pucati. Svjedoci stravičnog događaja sada su prepričali što se točno dogodilo.

Elle Edwards sa sestrom i prijateljima slavila je Božić u selu u blizini Liverpoola kada je desetak minuta prije ponoći upucana u glavu.

Jess, prijateljica koja je bila s njom kad je upucana, rekla je za Sky News da se sve odvilo vrlo brzo. "Otišle smo popiti piće i bile smo u baru i samo smo čule prasak, poput vatrometa. Plesali smo i pjevali, a onda je najednom ona bila na podu."

Pročitajte i ovo Engleska policija Strava u Engleskoj Pucnjava na Badnjak: Ušao u pub i ubio jednu osobu, ranio više njih

"Bili smo tako sretni. Dogodilo se tako brzo da ne mogu to izbaciti iz glave. Voljela bih da smo mogli napraviti više, ali ništa nismo stigli učiniti."

Posjetitelji zabave očajnički su pokušavali spasiti ženu, ali Edwards je umrla na mjestu događaja.

Njezina sestra Lucy živi u Dubaiju, ali je doletjela kući kako bi proslavila Božić sa svojom obitelji. Otišla je iz puba prije nego što je njezina sestra ubijena. Prijatelji nisu mogli kasnije ne razmišljati o tome što bi se dogodilo da je Elle otišla s njom.

Pročitajte i ovo Francuska policija Oglasila se policija VIDEO Užas u centru Pariza: U pucnjavi ubijene tri osobe, počinitelj prošle godine sabljom napao ljude u migrantskom kampu

"Plesale smo i pjevale. Imam videosnimke svih nas, koje ne mogu prestati gledati. Bile smo tako sretne", rekla je druga prijateljica.

Policija je potvrdila da je 30-godišnji muškarac uhićen pod sumnjom za ubojstvo i pokušaj ubojstva. Uhićena je i 19-godišnjakinja osumnjičena za planiranje ubojstva. Oboje će ih ispitati detektivi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene