Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proljeće na sjeveroistoku SAD-a početkom ovog tjedna je olujno, a u zapadnoj Pennsylvaniji i Marylandu, Virginijiji i New Yorku pao je i snijeg.


Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje za oluju za nekoliko saveznih država. U planinskom području moglo bi pasti 30 do 45 centimetara snijega. Nevrijeme je uzrokovalo prekide u isporuci električne energije, naročito u New Yorku i Pennsylvaniji, javlja Reuters.

Vezani članci Katarina Jusić Snijeg i orkanski vjetar stvorili kaos na cestama: Zabilježene brojne nesreće, vozači na jednu stvar i dalje moraju posebno paziti Prevrnula se prikolica na autocesti A1 01 Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

Snijeg je počeo padati u nedjelju navečer na planinskom području zapadne Virginije. Predviđa se da će u New Yorku pasti i do 7,5 centimetara snijega.

>> U najvećem gradu Aljaske pala rekordna količina snijega

Policija u New Yorku rekla je da je zabilježeno nekoliko nesreća uzrokovanih vremenskima nepogodama te da se lome grane drveća. Za sada su, prema policijskom izvješću, zabilježene samo materijalne štete.

Snijeg je uzrokovao i kašnjenja u zrakoplovnom prometu. Najavljuje se da će snijeg i dalje padati, te će temperature i dalje biti niske.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.