Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon blage zime

Snježno proljeće u SAD-u: Past će i do pola metra snijega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proljeće na sjeveroistoku SAD-a početkom ovog tjedna je olujno, a u zapadnoj Pennsylvaniji i Marylandu, Virginijiji i New Yorku pao je i snijeg.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje za oluju za nekoliko saveznih država. U planinskom području moglo bi pasti 30 do 45 centimetara snijega. Nevrijeme je uzrokovalo prekide u isporuci električne energije, naročito u New Yorku i Pennsylvaniji, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Snijeg je počeo padati u nedjelju navečer na planinskom području zapadne Virginije. Predviđa se da će u New Yorku pasti i do 7,5 centimetara snijega.

>> U najvećem gradu Aljaske pala rekordna količina snijega

Policija u New Yorku rekla je da je zabilježeno nekoliko nesreća uzrokovanih vremenskima nepogodama te da se lome grane drveća. Za sada su, prema policijskom izvješću, zabilježene samo materijalne štete.

Snijeg je uzrokovao i kašnjenja u zrakoplovnom prometu. Najavljuje se da će snijeg i dalje padati, te će temperature i dalje biti niske.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene