Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ženi s djecom oduzeo kolica

Uznemirujuća snimka iz aviona nakon čega je stjuard udaljen s dužnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka pokazuje uznemirujuće zbivanje za putnike aviona američkog avioprijevoznika.

U letu 591 iz San Francisca u petak popodne odvijala se prava drama, a dio drame snimio je jedan od putnika.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Štrajk u zračnoj luci Schiphol ŠTRAJK U AMSTERDAMU VIDEO Potpuni kaos u jednoj od najvažnijih europskih zračnih luka: "Jako nam je žao što to moramo učiniti..."

Na snimci se vidi majka koja u naručju drži malo dijete i jeca moleći posadu da joj vrate dječja kolica. U jednom se trenutku ustaje jedan putnik i traži vidjeti stjurata koji je uzrokovao plač žene. Nakon nekog vremena obračunava se s njim verbalno, a stjuard je agresivnost pokazivao i prema njemu, pri čemu je ujedno u malom prolazu aviona i odgurnuo majku s djetetom u naručju, piše Daily Mail.

Video je na internetu objavio putnik Surian Adyanthaya koji je pojasnio da je počeo snimati nakon što je stjuard nasilno od žene s djetetom oduzeo dječja kolica, pri čemu ju je udario, a umalo je udarac zadobilo i dijete. Žena je avionu, kažu svjedoci, bila s dvoje djece.

''Na kraju je posada izvela majku i njezinu djecu iz aviona, a stjuard koji je bio agresivan i s drugim putnicima je ostao na letu. Majka je zatražila ispriku, ali joj se posada odbila ispričati'', rekao je Adyanthaya.

Avio kompanija je objavila priopćenje povodom ovog slučaja navodeći da provode istragu o tome što se dogodilo te da se ispričavaju svima koji su doživjeli neugodnosti na letu, a naročito ženi s djecom.

''Ono što smo vidjeli na snimci, ne odražava naše vrijednosti niti način na koji brinemo o svojim putnicima'', napisali su u priopćenju.

Navode da su ženi omogućili drugi let u prvom razredu, a stjurad je udaljen s dužnosti do daljnjega.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene