Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Rusiji

VIDEO Detonacija raznijela izloge: Snimljena eksplozija u kojoj je ubijen ruski vojni bloger

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je više snimki koje će rasvijetliti događaje u Sankt-Peterburgu o kojima trenutačno priča cijeli svijet.

Daria Trepova ime je koje navodno stoji iza eksplozije bombe o kojoj trenutačno bruji cijeli svijet. U kafiću usred Sankt-Peterburga ubijen je ruski vojni bloger Vladlen Tatarski, jedan od najpoznatijih propagandista Kremlja. 

Pročitajte i ovo Darja Trepova Saslušanje je u utorak VIDEO Pojavila se još jedna snimka prije eksplozije u kojoj je poginuo ruski bloger: Baca novo svjetlo na cijelu situaciju Vladlen Tatarski Bomba u kafiću Rusi tvrde: "Znamo tko stoji iza napada na Vladlena Tatarskog"

Sve je više snimki na društvenim mrežama koje pomažu rasvijetliti događaj. Pojavila se i ona na kojoj se vidi trenutak eksplozije. Detonacija je raznijela izloge.

Ria Novosti citirale su jednog svjedoka koji je navodno prepoznao Dariju Trepovu. "Ova je žena sjedila za našim stolom. Vidio sam je s leđa. Kad mu je poklonila figuricu, otišla je sjesti na drugo mjesto kraj prozora i zaboravila telefon za našim stolom", rekao je.

"Voditelj na pozornici uzeo je figuricu iz kutije i izložio je, Vladlen ju je malo držao. I onda se dogodila eksplozija. Trčao sam, uši su mi bile začepljene. Mnogi ljudi bili su prekriveni krvlju", opisao je svjedok, prenosi CNN.

Za Trepovom, koja je, prema pisanju medija, odgovorna za unošenje ubojitog pozlaćenog kipića, raspisana je i tjeralica. Više o djevojci čitajte OVDJE.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene