Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi mrtvi pijani

Snimke s londonskih ulica nakon božićnih tuluma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanci se toliko opuste na božićnim tulumima po tvrtkama da je Hitna služba primorana imati posebnu ekipu, tzv. 'booze bus', koja se vozi po londonskim ulicama i pomaže svima koji su pretjerali u alkoholu.

Svake godine britanska hitna pomoć u posebnoj je pripravnosti u ovo blagdansko vrijeme. Naime, upravo je u dva tjedna prije Božića najviše božićnih tuluma po firmama ali i onih ostalih, posebno potaknutih blagdanskim ozračjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Slika nije dostupna "Pogriješila sam" Novi problemi za premijerku Truss: Britanska ministrica unutarnjih poslova Suella Braverman dala ostavku

Onesviješteni mladići i djevojke, zbog previše alkohola, gotovo su uobičajena pojava na londonskim ulicama. Upravo zato ekipa hitne pomoći organizirala je poseban kombi koji se vozi ulicama i pomaže onima koji su pretjerali u alkoholu. Tzv. 'booze bus' ima pune ruke posla posebno zato jer božićni tulumi počinju dosta rano, čim se završi s poslom pa mnogi u hitnoj dočekaju 22, 23 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene