Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA SVAKU OSUDU

VIDEO Društvenim mrežama širi se šokantna snimka na kojoj majka šamara dijete u kolicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na snimci se vidi kako majka nekoliko puta udara dijete. Kolica su se tresla dok je udarala dijete, a izgleda da je to napravila jer se dijete opiralo dok mu je stavljala jaknu.

Na Instagram profilu 192.rs objavljen je videozapis na kojem se vidi kako majka udara dijete u kolicima. U opisu objave piše da se incident dogodio u Novom Sadu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Žena je nekoliko puta udarila dijete dok mu je, kako izgleda, pokušala obući jaknu. Kolica su se tresla dok je udarala dijete.

Odmah pored stajala je jedna žena s djeteom koja je sve to u čudu gledala, ali ne zna se je li reagirala jer je video prekinut. U komentarima su mnogi osudili ponašanje majke.

"Nisu djeca za svakoga", "Sve će joj vratiti kad naraste, polako samo", "Naslov. Majka tuče dijete. Kakva majka. Ona je stoka ", neki su od komentara ispod objave.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene