Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNIMKE NADZORNIH KAMERA

Objavljeno kako su se teroristi kretali za vrijeme pokolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se isprva sumnjalo da je teroristički napad na trgovački centar u Nairobiju počinilo 10-15 napadača, snimke pokazuju samo četvoricu.

Dva tjedna nakon stravičnog pokolja u trgovačkom centru u Nairobiju, pojavila se snimka napadača unutar centra i njihovih žrtava koje traže sklonište.

Pročitajte i ovo Ilustracija 17. ožujka Provjerili smo koje su trgovine otvorene ovu nedjelju Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Snimke nadzorne kamere jasno pokazuju kako su se teroristi kretali trgovinom i pretraživali skladište, a pretpostavlja se da su ovi kadrovi nastali usred kaosa kada su ubili već desetak osoba.

>> Kenijski vojnici: Teroristi su na nas s trećeg kata bacali ljude!

Video se pojavio nakon što su u vladini dužnosnici rekli da je napadača bilo manje no što se u početku sumnjalo, piše SkyNews.

Podsjetimo, islamisti su trgovački centar u Nairobiju napali u subotu kada je u centru bio vrlo veliki broj kupaca. U napadu za koji je odgovornost preuzela Al Kaidina ćelija Al Šabab ubijeno je 72, a ranjeno 175 osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene