Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivao se u 'Deželi'

Slovenci uhitili Nijemca osumnjičenog za terorizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija je uhvatila njemačkog državljanina pod sumnjom za suradnju s međunarodnim terorističkim organizacijama.

Slovenski mediji javljaju kako je 25-godišnji Nijemac uhićen još krajem prošlog mjeseca, a navodno je riječ o njemačkom državljaninu koji se u prošlosti borio u Afganistanu, gdje je uvježbavao bombaše-samoubojice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utrka s vremenom Slučaj Madeleine McCann: Osumnjičeni za ubojstvo izlazi zatvora? Policija mahnito traži nove dokaze, potraga i za djevojkom s Kosova Slika nije dostupna Nestala prije 13 godina Cure detalji iz istrage, Madeleine je oteo njemački pedofil? Oglasili se roditelji, tužitelj tvrdi: "Pretpostavljamo da je mrtva"

>> Najpoznatiji svjetski terorist zabrinut zbog klimatskih promjena

>> Ubijen jedan od najtraženijih terorista

Uhićenika je policija privela prilikom policijske provjere identiteta, zajedno sa svojom prijateljicom, 24-godišnjakinjom s kojom je napustio Njemačku prije godinu dana. Muškarca se u Njemačkoj sumnjiči za novačenje pripadnika terorističkih organizacija dok je njegova prijateljica u Sloveniji optužena zbog napada na policiju, navode slovenski mediji.

Za Nijemca je zbog sumnje u kazneno djelo nagovaranja na služenje strane vojske u stranoj državi na temelju uhidbenog naloga iz Njemačke određen jednomjesečni pritvor.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene