Obavijesti Video Pretražite Navigacija
filmska scena

Napeto u BiH: Presreo predsjednicu Republike Srpske i otrgnuo rotirku sa službenog automobila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jučer je u Mostaru nepoznata osoba prepriječila put i otrgnula rotacijsko svjetlo sa službenog automobila pratnje predsjednice entiteta Republike Srpske Željke Cvijanović.

Na magistrali M-17 na Bišću polju nadomak Mostara nepoznata je osoba svojim automobilom prepriječila put službenom automobilu u kojem se vozila predsjednica entiteta Republike Srpske Željka Cvijanović.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Nakon što su se automobili zaustavili, uslijedio je izlazak nepoznatog muškarca iz auta marke Hyundai koji se zatim zaputio prema predsjedničinom službenom vozilu. Sve je kulminiralo kada je nepoznati počinitelj sa službenog automobila otrgnuo rotacijsko svjetlo te ga bacio pokraj puta.

Nepoznatu osobu je prijavio policijski službenik RS-a koji je bio u predsjedničinoj pratnji.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u Hercegovini - 1 Zločin koji je šokirao bih Dnevnik Nove TV donosi detalje pucnjave u Hercegovini: "Nije ovo prvi put da ubojica hoda s puškom"

Pročitajte i ovo Ferdo Galić, brat unesrećenog u pucnjavi u Hercegovini pucao iz kalašnjikova Brat unesrećenog za Dnevnik Nove TV o krvoproliću u Hercegovini: "Svi su polegli na pod, pobjegao je u kuću..."

S ovim su događajem upoznati nadležni tužitelji Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, piše Klix.Ba

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene