Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši propovjednik

Skandalozno: Presuda silovatelju djevojčice odgođena već 71. put!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osuđeni silovatelj djece po 71. put u 4 godine izbjegao je izricanje presude.

Leonard Hlathi, glasnogovonik policije okruga Mpumalanga u Južnoafričkoj Republici kazao je kako je izricanje presude bivšem propovjedniku po 71. put odgođeno jer 'je osuđenik sudu kazao kako je jako umoran'. Novo ročište je zakazano za 2. svibnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestao kroz prozor Nije dugo bježao od pravde: Osuđeni pedofil koji je pobjegao sa suda pronađen u Zagrebu Ilustracija trajalo je pet godina! Silovao maloljetnu kćer jednom tjedno, zaključavao je u kuću: Podignuta optužnica protiv oca (44) iz Dalmacije

55-godišnji Andries Mfana Sibiya je silovao tada 13-godišnju djevojčicu od 1998. do 2007. godine i napravio joj troje djece. Na sudu je kazao kako mu je Bog naredio da ima djecu kako bi njegova obitelj jednog dana otišla u raj. Proglašen je krivim 2. travnja 2008. godine po 9 točaka optužnice i od tada je u pritvoru.

Tijekom protekle 4 godine izricanje presude je konstantno odgađano jer je Sibiya tvrdio kako je bolestan. Glasnogovornik policije je kazao kako je u nekoliko navrata započinjao štrajk glađu baš uoči zakazanog ročišta te bi potom kazao kako je prebolestan da se odazove pozivu suda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene