Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji ubojstva

Skalpelom zaklala ljubavnika tijekom seksualnog odnosa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dani Škrbo, zasad jedinoj osumnjičenoj za ubojstvo sarajevskog fotografa Mustafe Bukvića, određen je jednomjesečni pritvor.

Tijekom saslušanja na sudu u Sarajevu branila se šutnjom, ali je ranije, tijekom uhićenja, ispričala policiji detalje ubojstva, piše Blic. Iako policija o tome šuti, otkriveno je da je fotograf pronađen gol u tamnoj komori svoje foto radnje u sarajevskom naselju Dobrinja, ležeći na trbuhu u lokvi krvi prerezanog vrata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Preusmjeren let Putnik u avionu imao skalpel: "Prijetio je da će izbosti ljude" Policija - Ilustracija - 2 Istražni zatvor Pokušala pobjeći zlostavljaču, a on je sustigao i razrezao skalpelom

>> Mlada sarajevska umjetnica priznala ubojstvo fotografa

Jedna verzija priče govori da je ubijeni osumnjičenoj plaćao mirovinsko i zdravstveno osiguranje, iako nije bila kod njega zaposlena. Neslužbeno, Dana je istražiteljima priznala da je na taj način Bukvić plaćao njezine seksualne usluge. A one su, po pisanju sarajevskih medija, bile perverzne i poremećene, a zadnji je izmakao kontroli i kobno završio.

Utvrđeno je da je Bukviću vrat prerezan oštrim predmetom, pa se pretpostavlja da Dana Škrbo to nije učinila nožem već skalpelom koji joj je pao pod ruke tijekom seksualnog odnosa, u foto studiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene